Kjære kjekkas

Om jeg fortsatt hadde noen følelser for deg før dette, er de borte nå. Om du ikke bryr deg om hvem som styrer landet ditt får du ikke så mye som en kjærlig tanke fra meg. Hadde vi vært sammen hadde jeg dumpa deg. Jeg driter i hvor flink du er til å spille gitar og hvor fine krøller du har, likegyldighet er omtrent like sexy som byllepest. Håper du liker å bli pult i rompa av David Cameron.

No love,

J

Reklamer

6 kommentarer

Filed under Uncategorized

6 responses to “Kjære kjekkas

 1. Hva har skjedd? Er han [tory/tori(e)?]? Vi må prate.

  • darlingdarjeeling

   Han bare gidder ikke å stemme, fordi det er så mye styr. Personlig syntes jeg det er mer styr å bli rævkjørt av en mann som gir folk en tusenlapp for å gifte seg bare for å vise homofile og enslige at de er mindre verdt og vil ta fra BBC selvstendigheten, men det er nå meg da.

 2. jomikkel

  «But Black Dynamite, I sell drugs in the community!»

  Passivitet i forhold til politikk kan da unnskyldes? En kan da være et sted midt i mellom? Haha, sånt om å være likgyldig til politikken treffer meg litt, for jeg er jo rimelig passiv, men det betyr ikke hundreprosent likgyldig, bare care så lenge det ikke diskuteres (jeg kan alltids diskutere) eller care så lenge det ikke er skrekkelig galt.

  • darlingdarjeeling

   Ikke når det er valg. Ikke når man tilhører en av de institusjonene som er mest påvirket av politiske endringer. Sorry ass.

 3. jomikkel

  asså, også jeg stemte mot frp, det måtte til (riktignok stemte jeg litt teit, på Miljøpartiet Det Grønne). Men å ikke stemme på delvis riktig side er noe annet, det er dust. Man må jo stemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s